side

Tietosuoja & evästeet

Voimaantulopäivä: marraskuu 2023

Johdanto ja tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tapaa, jolla Headley Media Technology Division Ltd (yritysnumero 012774219) kerää, käyttää, säilyttää ja luovuttaa tietoja, jotka kerätään käyttäjiltä (kukin "Käyttäjä") www.fintechcorporate.fi -verkkosivustolta ("Sivusto"). Tämä tietosuojakäytäntö koskee Sivustoa ja kaikkia Headley Media Technology Division Ltd:n tarjoamia tuotteita ja palveluita.

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme henkilötietojen keräämisestä, käytöstä ja luovuttamisesta, kun käytät Palveluamme ja valinnoista, jotka sinulla on niihin liittyen.

Käytämme tietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt henkilötietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on sama merkitys kuin Käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla www.fintechcorporate.fi.

Tämä asiakirja sisältää:

  1. Kuinka suojaamme tietojasi
  2. Oikeudellinen perusta, jolla käsittelemme tietojasi
  3. Kuinka ja milloin jaamme henkilötietojasi muiden kanssa
  4. Tietotyypit, joita keräämme ja kuinka keräämme ne
  5. Kuinka käytämme tietojasi
  6. Oikeutesi ja mieltymyksesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Kuinka suojaamme tietojasi

Headley Media Technology Division Ltd on sitoutunut suojaamaan ja turvaamaan henkilötietojasi nykyisen lainsäädännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Headley Media Technology Division Ltd käsittelee henkilötietojasi aina vastuullisesti ja turvallisesti. Lukijoidemme antamat henkilötiedot mahdollistavat palvelumme parantamisen ja käyttäjille sopivimman markkinoinnin, tiedon ja palvelun tarjoamisen. Käsittelemme näitä tietoja GDPR:n mukaisesti oikeutetun edun perusteella. Lukijat voivat kieltäytyä tulevista viestinnöistä peruuttamalla sähköpostimarkkinoinnin tilauksen tai sähköpostitse: dataprotection@headleymedia.com

Headley Media Technology Division on sitoutunut suojaamaan ja turvaamaan henkilötietojasi nykyisen lainsäädännön mukaisesti Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) mukaisesti, jos se on sovellettavissa, ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Headley Media Technology Division Ltd noudattaa CCPA:n kuluttajien oikeuksia:

  1. ilmoitusoikeus
  2. pääsy oikeus
  3. oikeus kieltäytyä (tai oikeus suostua)
  4. oikeus pyytää poistamista
  5. oikeus yhtäläisiin palveluihin ja hintoihin

Headley Media Technology Division noudattaa seuraavia POPIA-periaatteita:

  • vastuullisuus
  • läpinäkyvyys
  • turvallisuus
  • tietojen vähentäminen
  • tarkoitussidonnaisuus
  • rekisteröityjen oikeudet

Yhdysvaltojen kuluttajien henkilötietojen suojaa koskevien uusimpien lakien mukaisesti noudatamme täysin 13 osavaltiota, jotka ovat hyväksyneet tietosuojalait:

  • Kalifornia (CCPA)
  • Virginia (VCDPA)
  • Colorado (CPA)
  • Connecticut (CTDPA)
  • Utah (UCPA)
  • Iowa (ICDPA)
  • Indiana (Indiana Consumer Data Protection Act)
  • Tennessee (Tennessee Information Protection Act)
  • Texas (TDPSA)
  • Florida (Florida Privacy Protection Act)
  • Montana (Montana Consumer Data Privacy Act)
  • Oregon (OCPA)
  • Delaware (Delaware Personal Data Privacy Act)

Vaikka jokainen osavaltio lähestyy tietosuojan sääntelyä eri tavoin, Yhdysvaltain kuluttajansuojalakien mukaiset velvoitteet ja luodut oikeudet ovat monessa suhteessa samankaltaisia, ja Headley Media säilyttää kykynsä sopeutua näiden (ja muiden) osavaltioiden tietosuojalakien mukaisiin uusiin kehityssuuntiin samalla kun se toteuttaa asetetut vaatimukset.

Oikeudellinen perusta, jolla käsittelemme tietojasi

Henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen perusta on suostumuksesi. Tietyissä olosuhteissa voimme vaihtoehtoisesti käsitellä henkilötietojasi, jos Headley Media Technology Division Ltd:llä on siihen oikeutettu etu.

Headley Media Technology Division Ltd noudattaa tietojen minimointiperiaatetta, varmistaen, että kerätyt henkilötiedot pidetään aina mahdollisimman vähäisinä (Art.5). Käsittelemme henkilötietoja, jotka rajoittuvat yritystyöntekijöiden käyntikorttitietoihin, jotka ovat suoraan yhteydessä teknologian toteuttamiseen ja päätöksentekoon. Olemme suorittaneet laajan arvioinnin, varmistaen, että käsittelemämme henkilötiedot eivät vaikuta suhteettomasti lukijoidemme yksityisyysoikeuksiin. Harjoitamme läpinäkyvyyttä ilmoittamalla selvästi kaikille lukijoille, että käsittelemme heidän henkilötietojaan ja mihin tarkoituksiin (Art. 13 ja 14). Pyrimme pitämään kaikki lukijatiedot aina ajan tasalla (Art.5).

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita emme operoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailusi sivuston tietosuojakäytännön. Olemme pyrkineet tarjoamaan linkkejä kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin verkkosivustollamme aina kun mahdollista. Emme ota vastuuta tai velvoitteita tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä, ja niiden käyttö on omalla vastuullasi.

Miten ja milloin jaamme henkilötietojasi muiden kanssa

Headley Media Technology Division Ltd voi jakaa henkilötietojasi tarjotakseen sisältöä ja palveluita sivustoiltamme ja kolmansien osapuolten palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua, mukaan lukien sponsoroitu sisältö.

Sponsoroitu sisältö ja kolmannet osapuolet

Headley Media Technology Division Ltd tekee yhteistyötä kolmansien osapuolten sponsorien kanssa tarjotakseen laajan kirjaston sisältöä lukijoillemme, kuten valkoisia papereita, videoita, tapaustutkimuksia ja webinaareja. Vastineeksi pääsystä kirjastoamme ja sisällön lataamiseen saatamme pyytää sinua antamaan henkilötietojasi rekisteröinnin yhteydessä ja/tai päivittämään olemassa olevat tietosi.

Kuten aiemmin mainittiin, Headley Media Technology Division Ltd noudattaa datan minimointiperiaatetta, varmistaen, että kerätty henkilötieto pidetään aina mahdollisimman vähäisenä (Art.5). Käsittelemämme henkilötiedot rajoittuvat yritystyöntekijöiden käyntikorttitietoihin, jotka ovat suoraan yhteydessä teknologian toteutuksiin ja päätöksentekoon.

Saatamme myös käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle pyytämäsi tarjouksen tai seurataksemme aiemmin ladattua resurssia lisäsisällöllä ja/tai muilla liittyvillä resursseilla, joita olet valinnut pyytää. Tämän lisäksi henkilötietojasi voidaan jakaa sisällön sponsorin ja/tai sponsorien kanssa, jotta he voivat kommunikoida kanssasi tarjouksesta sekä muista tuotteista, sisällöstä tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Huomaa, että kun henkilötietosi on jaettu kolmannelle osapuolelle/sponsorille, heidän tietosuojakäytäntönsä, mukaan lukien tieto siitä, miten voit peruuttaa tulevaisuudessa, sovelletaan henkilötietoihisi. Olemme pyrkineet tarjoamaan linkkejä kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin verkkosivustollamme mahdollisuuksien mukaan. Emme ota vastuuta tällaisten kolmansien osapuolten tai sponsorien tietosuojakäytännöistä.

Lisäksi pyydämme suostumustasi välittämään tietosi kolmannelle osapuolen sponsorille ja/tai sponsoreille lataushetkellä, tarjoten sinulle mahdollisuuden kieltäytyä tietojesi jakamisesta ja suojata yksityisyyttäsi.

Tiedot, joita keräämme, ja miten keräämme ne

Henkilötiedot

Palvelumme käyttämisen yhteydessä saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyden ottamiseen tai sinun tunnistamiseesi ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, Osavaltio, Maakunta, Postinumero, Kaupunki
  • Evästeet

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai mainosmateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitä tahansa tai kaikkia näitä viestintöjä meiltä seuraamalla sähköpostissamme olevaa peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dataprotection@headleymedia.com.

Kuinka käytämme tietojasi

Voimme käyttää kanssasi jakamaasi tietoa ja sivustojemme käytön kautta keräämäämme tietoa alla kuvatuilla tavoilla ja kuten keräyshetkellä on kuvattu. Headley Media Technology Division Ltd käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Tarjota ja ylläpitää palveluamme
  • Ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista
  • Sallia sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät niin tehdä
  • Tarjota asiakastukea
  • Kerätä analyysiä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluamme
  • Valvoa palvelumme käyttöä
  • Havaita, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Uutiskirjeet

Käytämme jakamiasi tietoja lähettääksemme sinulle päivittäisiä uutiskirjeitä, joihin olet tilannut. Emme käytä tietojasi uudelleen emmekä lisää niitä mihinkään markkinointilistoihin, ellet ole antanut siihen suostumustasi. Tarjoamme mahdollisuuden peruuttaa tilauksen jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei käsittele alle 18-vuotiaita ("Lapset").

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos tulemme tietoisiksi siitä, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme tiedot palvelimiltamme.

Tietojen ostot kolmansilta osapuolilta

Headley Media Technology Division Ltd ostaa ajoittain markkinointilistoja kolmansien osapuolten tietotoimittajilta. Tähän tietoon voi sisältyä, mutta ei rajoitu:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Liiketoiminnan sähköpostiosoite
  • Liiketoiminnan postiosoite
  • Liiketoiminnan työnimike / toimenkuva

Jos teet tietojen ostoksen, saatat alkaa saada sähköposti- ja puhelinyhteydenottoja Headley Media Technology Division Ltd:ltä liittyen liiketoiminta-alaasi / liiketoimintaintresseihisi ilman, että olet antanut meille tietojasi. Jos et jossain vaiheessa enää halua vastaanottaa näitä päivityksiä / viestintöjä, voit milloin tahansa kieltäytyä / peruuttaa tilauksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com. Pidämme myös selkeitä kirjanpitoja kaikista näistä tietotoimittajista.

Tietojen Siirto

Tietosi, mukaan lukien Henkilötiedot, voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneilla, jotka sijaitsevat valtiosi, provinssisi, maasi tai muun hallinnollisen alueesi ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa alueesi laeista.

Jos olet sijaintipaikan ulkopuolella Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja päätät antaa tietoja meille, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien Henkilötiedot, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja käsittelemme ne siellä.

Suostumuksesi tähän Tietosuojakäytäntöön, jonka jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Headley Media Technology Division Ltd toteuttaa kaikki kohtuullisesti tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä Henkilötietojesi siirtoa tapahdu organisaatioon tai maahan, ellei ole olemassa riittäviä valvontamekanismeja, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuus.

Tietojen Paljastaminen

Jos Headley Media Technology Division Ltd on mukana fuusiossa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, Henkilötietosi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin Henkilötietosi siirretään ja ne tulevat eri Tietosuojakäytännön alaisuuteen.

Lakisääteiset Vaatimukset

Headley Media Technology Division Ltd voi paljastaa Henkilötietosi vilpittömässä uskossa siitä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Noudattaakseen laillista velvoitetta
  • Suojatakseen ja puolustaakseen Headley Media Technology Division Ltd:n oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollista väärinkäytöstä Palvelun yhteydessä
  • Suojellakseen Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojautuakseen lailliselta vastuulta
  • Tietojen turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään siirtomenetelmä Internetin kautta tai elektroninen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen.

Tietoturva

Meillä on erittäin tiukat tietosuojakäytännöt paikallaan liiketoiminnassa käsiteltävien ja hallinnoitavien tietojen ympärillä. Lisäksi IT-turvallisuus on aina ollut keskeinen alue, jolla olemme pyrkineet varmistamaan tietojen ja järjestelmien turvallisuuden. Meillä on palomuureja, virustorjuntaohjelmistoja, salaus ja taulukkolaskentaohjelmien käyttökielto jo käytössä pöytätietokoneissa.

Headley Media Technology Division Ltd toteuttaa salauskäytäntöä, joka on olennainen osa tietosubjektien oikeuksien riskejä vähentäessä. Käytämme pseudonymisointia, salausta ja minimointia, jotka kaikki ovat tunnustettuja tekniikoita tietosuojassa suunnittelun mukaan.

Tietojen säilyttäminen

Headley Media Technology Division Ltd säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten kannalta. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeellista oikeudellisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi, jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme täytäntöönpanemiseksi.

Headley Media Technology Division Ltd säilyttää myös käyttötietoja sisäistä analyysiä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai palvelumme toiminnallisuuden parantamiseen, tai kun meillä on laillinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä ajanjaksoja varten.

Oikeutesi ja mieltymyksesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) asukas, sinulla on tiettyjä tietosuojaoikeuksia. Headley Media Technology Division Ltd pyrkii kohtuullisin toimin mahdollistamaan henkilötietojesi korjaamisen, muuttamisen, poistamisen tai käytön rajoittamisen.

Jos haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat sen poistettavan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus päästä käsiksi, päivittää tai poistaa sinua koskevat tiedot. Aina kun se on mahdollista, voit päästä käsiksi, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistoa suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä avun saamiseksi.
  • Oikeus korjaukseen. Sinulla on oikeus saada tietosi korjattua, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus rajoittamiseen. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio sinua koskevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun Headley Media Technology Division Ltd on luottanut suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä.
  • Huomaa, että saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen tällaisiin pyyntöihin vastaamista.

Sinulla on oikeus tehdä valitus Tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestämme ja käytöstämme. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseesi Euroopan talousalueella (ETA).

Seuranta ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita palvelumme käytön seurantaan ja tiettyjen tietojen tallentamiseen.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka voivat sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantateknologioita, joita käytetään, ovat myös majakat, tagit ja skriptit tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää palvelumme kaikkia osia.

Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme:

  • Istuntotunnukset. Käytämme Istuntotunnukset palvelumme toimintaan.
  • Asetustunnukset. Käytämme Asetustunnukset muistamaan asetuksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turvallisuustunnukset. Käytämme Turvallisuustunnukset turvallisuustarkoituksiin.

Verkkosivuston analytiikka

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivuston analytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuraamaan ja valvomaan palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstoimaan ja personoimaan oman mainosverkostonsa mainoksia.

Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi palvelussa Google Analyticsin käyttöön asentamalla Google Analyticsin poistolisäosan selaimellesi. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptin (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsille vierailutoiminnasta.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä saat vierailemalla Googlen yksityisyys- ja ehtosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Headley Media Technology Division Ltd käyttää uudelleenmarkkinointipalveluja mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolten verkkosivustoilla sen jälkeen, kun olet vieraillut palvelussamme. Me ja kolmannen osapuolen myyjämme käytämme evästeitä ilmoittamaan, optimoimaan ja tarjoamaan mainoksia perustuen aikaisempiin vierailuihisi palvelussamme.

Google AdWords

Google AdWordsin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.

Voit kieltäytyä Google Analyticsin näyttömainonnasta ja mukauttaa Google Display Network -mainoksia vierailemalla Google Ads -asetussivulla: http://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin poistolisäosan asentamista - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - verkkoselaimeesi. Google Analyticsin poistolisäosa tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden estää tietojensa kerääminen ja käyttö Google Analyticsin toimesta.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä saat vierailemalla Googlen yksityisyys- ja ehtosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebookin remarketing-palvelun tarjoaa Facebook Inc.

Voit lukea lisää Facebookin kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta vierailemalla tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Voit kieltäytyä Facebookin kiinnostukseen perustuvista mainoksista noudattamalla näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digitaalisen Mainonnan Allianssin vahvistamia Online Käyttäytymiseen Perustuvan Mainonnan Itsesääntelyperiaatteita. Voit myös kieltäytyä Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvaltain Digitaalisen Mainonnan Allianssin http://www.aboutads.info/choices/, Kanadan Digitaalisen Mainonnan Allianssin http://youradchoices.ca/ tai Euroopan Interaktiivisen Digitaalisen Mainonnan Allianssin http://www.youronlinechoices.eu/ kautta, tai kieltäytyä käyttämällä mobiililaitteesi asetuksia.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä saat vierailemalla Facebookin tietosuojakäytäntösivulla: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

AdRollin remarketing-palvelun tarjoaa Semantic Sugar, Inc.

Voit kieltäytyä AdRollin remarketingista vierailemalla tässä AdRollin mainosasetusten verkkosivulla: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Lisätietoja AdRollin tietosuojakäytännöistä löydät AdRollin tietosuojakäytäntöjen verkkosivulta: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

AppNexusin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa AppNexus Inc.

Voit kieltäytyä AppNexusin uudelleenmarkkinoinnista vierailemalla Yksityisyys ja AppNexus-alustan verkkosivulla: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Lisätietoja AppNexusin tietosuojakäytännöistä löydät AppNexus-alustan tietosuojakäytäntöjen verkkosivulta: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen kuin muutos tulee voimaan ja päivitämme "voimaantulopäivän" tämän tietosuojakäytännön yläosaan.

Sinua neuvotaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti muutosten varalta. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ovat voimassa, kun ne on julkaistu tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: dataprotection@headleymedia.com

Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: www.fintechcorporate.fi/ContactUs

Puhelinnumerolla: +44 (0) 1932 564999

Postitse: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Tietoa meistä

Voit lisätä omaa sisältöäsi teknologiaresurssien kokoelmaamme verkossa, napsauttamalla tästä. . .

Euroopan johtoryhmä

Gerry Rhoades-Brown

Managing Director

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

International Account Director

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

VP Sales DACH

christian.hoelscher@headleymedia.com

Maddie Penfold

Accout Director

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Senior Account Manager

laura.harwood@headleymedia.com

Edith Barrett

Senior Account Manager

edith.barrett@headleymedia.com