side

Tietosuoja & evästeet

Voimaantulopäivä: elokuu 2020

Johdanto ja tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö säätelee tapaa, jolla Headley Media Technology Division Ltd kerää, käyttää, ylläpitää ja luovuttaa www.fintechcorporate.fi -verkkosivuston (”sivusto”) käyttäjiltä (kukin ”käyttäjä”) kerättyjä tietoja. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan sivustoon ja kaikkiin Headley Media Technology Division Ltd -yhtiön tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Tällä sivulla ilmoitetaan käytännöstämme, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun palveluamme käytetään ja tietoihin liittyvistä valinnoista.

Käytämme tietoja palvelun tarjoamiseen ja sen parantamiseen. Palvelua käyttämällä hyväksyt henkilötietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavissa osoitteesta www.fintechcorporate.fi.

IT Corporate on sitoutunut säilyttämään ja suojaamaan henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. IT Corporate käsittelee henkilötietoja aina vastuullisesti ja turvallisesti. Lukijoidemme antamien henkilötietojen avulla voimme parantaa palveluamme ja tarjota käyttäjille heille sopivinta markkinointia, tietoja ja palveluita. Käsittelemme näitä tietoja oikeutetun edun perusteella tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lukijat voivat kieltäytyä tulevasta viestinnästä peruuttamalla tilauksensa sähköpostitarjouksista tai sähköpostitse osoitteeseen: dataprotection@itcorporate. com

Headley Media Technology Division on sitoutunut turvaamaan ja suojaamaan henkilötietoja Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Headley Media Technology Division Ltd noudattaa CCPA:n kuluttajaoikeuksia seuraavissa asioissa:

  1. oikeus ilmoitukseen
  2. oikeus käyttöön
  3. oikeus kieltäytyä (tai oikeus suostua)
  4. oikeus pyytää poistamista
  5. oikeus tasa-arvoisiin palveluihin ja hintoihin

Headley Media Technology Division noudattaa seuraavia POPIA-periaatteita:

  • vastuuvelvollisuus
  • avoimuus
  • turvallisuus
  • tietojen minimointi
  • tarkoituksen rajoitus
  • rekisteröidyn oikeudet

Headley Media Technology Division on sitoutunut turvaamaan ja suojaamaan henkilötietoja LGPD:n voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti – Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais.

Oikeutettu etu

IT Corporate noudattaa tiedon minimoinnin periaatetta varmistaen, että kerätyt henkilötiedot pidetään aina mahdollisimman vähäisinä (5. artikla). Käsittelemämme henkilötiedot rajoittuvat käyntikorttitietoihin yrityksen työntekijöiltä, jotka ovat suoraan yhteydessä tekniseen toteutukseen ja päätöksentekoon. Olemme suorittaneet laajan arvioinnin, jolla varmistamme, että käsittelemämme henkilötiedot eivät vaikuta suhteettomasti lukijoidemme tietosuojaoikeuksiin. Ilmoitamme avoimesti ja selkeästi kaikille lukijoille, että käsittelemme heidän henkilötietojaan ja mihin tarkoituksiin (13. ja 14. artikla). Pyrimme pitämään kaikki lukijatiedot aina ajantasalla (5. artikla).

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkastat tietosuojakäytännöt jokaisella sivustolla, joilla vierailet. Aina kun se on mahdollista pyrimme tarjoamaan linkkejä kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin kaikkialla verkkosivustollamme. Emme ota mitään vastuuta tällaisten kolmansien osapuolien verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä, ja kyseisten verkkosivustojen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Miten ja milloin jaamme henkilötietoja sponsorien ja kolmansien osapuolten kanssa

IT Corporate voi jakaa henkilötietoja toimittaakseen sisältöä ja palveluita sivustoiltamme ja kolmansien osapuolien palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, mukaan lukien sponsoroitu sisältö.

Sponsoroitu sisältö ja kolmannet osapuolet

IT Corporate toimii yhteistyössä kolmansien osapuolien sponsorien kanssa tarjotakseen lukijoilleen laajan sisältökokoelman teknisiä artikkeleita, videoita, tapaustutkimuksia ja verkkoseminaareita. Vastineeksi kokoelman käytöstä ja sisällön lataamisesta voimme pyytää sinua antamaan meille henkilötietoja osana rekisteröintiä ja/tai päivittämään nykyiset tietosi.

Kuten aiemmin todettiin, IT Corporate noudattaa tiedon minimoinnin periaatetta varmistaen, että kerätyt henkilötiedot pidetään aina mahdollisimman vähäisinä (5. artikla). Käsittelemämme henkilötiedot rajoittuvat käyntikorttitietoihin yrityksen työntekijöiltä, jotka ovat suoraan yhteydessä tekniseen toteutukseen ja päätöksentekoon.

Voimme käyttää henkilötietoja myös lähettääksemme sinulle pyytämäsi tarjouksen tai jatkaaksemme aiemmin ladattua resurssia uudella sisällöllä ja/tai muilla vastaavilla resursseilla niiltä, joilta olet sitä pyytänyt. Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan jakaa sisällön sponsorin ja/tai sponsorien kanssa viestintätarkoitukseen tarjouksesta, samoin kuin muista tuotteista, sisällöstä tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Huomaa, että kun henkilötietoja jaetaan kolmannen osapuolen / sponsorin kanssa, niin heidän tietosuojakäytäntöään, mukaan lukien tietoja siitä, miten tulevaisuudessa voi kieltäytyä niiden käytöstä, sovelletaan henkilötietoihin. Aina kun se on mahdollista pyrimme tarjoamaan linkkejä kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin kaikkialla verkkosivustollamme. Emme ole missään vastuussa tai korvausvelvollinen kyseisten kolmansien osapuolten sponsorien tietosuojakäytännöistä.

Lisäksi pyydämme suostumustasi siihen, että tietoja siirretään kolmannen osapuolen sponsorille ja/tai sponsoreille lataamiskohdassa antamalla mahdollisuuden suojata henkilötietoja kieltämällä niiden jakamisen.

IT Corporaten keräämät tietotyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilötietoja, joista sinut voidaan tunnistaa yhteydenpitoa tai tunnistamista varten (”henkilötiedot”). Henkilökohtaiset tunnistetiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu seuraaviin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Evästeet

Voimme käyttää henkilötietoja lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalia ja muita tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitä tahansa tai kaikkia näistä viesteistä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka on annettu kaikissa sähköpostiviesteissä, tai ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa dataprotection@itcorporate. com.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille henkilöille (”lapsille”).

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia tunnistetietoja alle 18-vuotiailta henkilöiltä. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja saat tietoosi, että lapsesi on luovuttanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Kolmannelta osapuolelta ostetut tiedot

IT Corporate ostaa ajoittain markkinointiluetteloita kolmansilta osapuolilta. Nämä tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu seuraaviin:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Työsähköpostiosoite
  • Työpostiosoite
  • Työnimike / työtehtävä

Jos tietoja ostetaan, voit saada IT Corporate -yritykseltä toimialaasi ja kiinnostuksen kohteitasi koskevia sähköposti- ja puhelinviestejä ilman, että olet luovuttanut meille tietojasi. Jos et enää halua vastaanottaa näitä päivityksiä/viestintää, voit milloin tahansa kieltäytyä niistä tai peruuttaa tilauksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen dataprotection@itcorporate. com. Pidämme myös selkeää kirjaa kaikista näiden tietojen toimittajista.

Tietojen siirto

Tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ylläpitotarkoituksiin tietokoneisiin, jotka sijaitsevat oman osavaltiosi, provinssisi, maasi tai muun lainkäyttövallan ulkopuolella. Niiden tietosuojalait voivat olla erilaiset kuin oman lainkäyttöalueesi lait.

Jos olet Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ja päätät luovuttaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraava tietojen luovuttaminen edustavat suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Headley Media Technology Division Ltd ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietoja siirretä organisaatioon tai maahan, jossa ei ole käytössä asianmukaista valvontaa, tietoturvaa ja muiden henkilötietojen suojausta.

Tietojen luovutus

Jos Headley Media Technology Division Ltd on osallisena fuusiossa, yritysostossa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilötietojen siirtämistä ja niihin sovellettavaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lailliset vaatimukset

Headley Media Technology Division Ltd voi luovuttaa henkilötietoja, jos vilpittömästi nähdään, että sellainen on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
  • Headley Media Technology Division Ltd -yhtiön oikeuksien tai omaisuuden suojaaminen tai puolustaminen
  • Mahdollisten palvelun yhteydessä esiintyvien väärinkäytösten estäminen tai tutkiminen
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön turvallisuuden suojaaminen
  • Oikeudelliselta vastuulta suojautuminen
  • Tietojen suojaaminen

Tietojen suojaaminen on meille tärkeää, mutta pitää muistaa, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennusväline ei ole 100 % turvallinen. Pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojen suojaamiseksi.

Tietojen turvallisuus

Käytämme erittäin tiukkoja suojauskäytäntöjä liiketoiminnassa käytettävien ja hallittujen tietojen käsittelyssä. Lisäksi IT-tietoturva on aina ollut keskeinen alue, jolla olemme pyrkineet varmistamaan tietojen ja järjestelmien turvallisuuden. Pöytätietokoneisiin on asennettu palomuurit, virustorjuntaohjelmat ja salaustekniikka eikä niissä sallita taulukkolaskentaohjelmia.

IT Corporate toteuttaa salauskäytäntöä, joka on välttämätöntä rekisteröidyn oikeuksiin kohdistuvien riskien vähentämiseksi. Käytämme tietojen pseudonymisaatiota, salausta ja minimointia, jotka kaikki ovat tunnustettuja tekniikoita suunnitelmallisessa tietosuojauksessa.

Tietojen säilyttäminen

Headley Media Technology Division Ltd säilyttää henkilötieto vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietoja siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietoja, jotta noudatamme sovellettavia lakeja), riita-asioiden ratkaisemiseksi ja toteuttaaksemme lailliset sopimuksemme ja käytäntömme.

Headley Media Technology Division Ltd säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötiedot säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeudet

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Headley Media Technology Division Ltd pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinulta, ja jos haluat poistaa ne järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa sinua koskevia tietoja. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojen poistamista suoraan tilisi asetusosiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä niin neuvomme sinua.
  • Oikeus tietojen oikaisuun. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuksi, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio meillä olevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun Headley Media Technology Division Ltd on suostumuksesi perusteella käsitellyt henkilötietojasi.
  • Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojen keräämisestä ja niiden käytöstä toimestamme. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseksi ja tiettyjen tietojen hallussapitämiseksi.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Käytettyjä seurantatekniikoita ovat myös jäljitteet, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit asettaa selaimen estämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi kuitenkaan käyttää joitain palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme toteuttamiseen.
  • Asetusevästeet. Käytämme asetusevästeitä muistamaan valintasi ja eri asetukset.
  • Tietoturvaevästeet. Käytämme tietoturvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Kuinka käytämme tietoja

Voimme käyttää meille luovutettuja tietoja ja sivustojamme käytettäessä keräämiämme tietoja alla kuvatuilla tavoilla ja keräyksen yhteydessä kuvatuilla tavoilla. Headley Media Technology Division Ltd käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoamiseen ja ylläpitämiseen
  • Ilmoittaaksemme muutoksista palvelussamme
  • Palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin osallistumiseksi, kun niin valitaan
  • Tarjotaksemme tukea asiakkaille
  • Kerätäksemme analyysejä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palveluamme
  • Valvoaksemme palvelumme käyttöä
  • Tunnistaaksemme, estääksemme ja puuttuaksemme teknisiin ongelmiin

Tiedotteet

Käytämme luovutettuja tietoja lähettääksemme päivittäisiä uutiskirjeitä, joita olet tilannut. Käytämme tietojasi uudelleen tai lisäämme ne mihin tahansa markkinointiluetteloon, ellet ole suostunut tekemään niin. Tarjotaksemme mahdollisuuden lopettaa tilaukset uutiskirjeisiin, jonka lähetämme sinulle.

Verkkosivuston analysointi

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön valvomiseen ja seuraamiseen. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kohdistaakseen ja räätälöidäkseen oman mainontaverkkonsa mainoksia.

Voit kieltäytyä asettamasta käyttötietoja Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-lisäosan selaimeen. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga. js, analytics. js ja dc. js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa käyntitoiminnoista.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Käyttäytymisperusteinen uudelleenmarkkinointi

Headley Media Technology Division Ltd käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainontaan kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, kun olet vieraillut palvelussamme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja esittääksemme mainoksia aiempien palvelussamme käyntien perusteella.

Google AdWords

Google AdWords -uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.

Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä näyttömainoksissa ja mukauttaa Google Display -verkoston mainoksia käymällä Googlen mainosasetusten sivulla: http://www.google.Com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out-lisäosan asentamista selaimeen - https://tools. google. com/dlpage/gaoptout . Google Analyticsin opt-out-lisäosa selaimeen antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämisen ja käyttämisen Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebookin uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Facebook Inc.

Saat lisätietoja aihepiiriin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.Com/help/164968693837950

Jos haluat poistaa käytöstä Facebookin aihepiiriin perustuvat mainokset, noudata näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digital Advertising Alliancen perustamia käyttäytymisperusteista verkkomainontaa koskevia itsesääntelyperiaatteita. Voit myös kieltäytyä Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvaltain Digital Advertising Alliancen kautta Yhdysvalloissa http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canadan kautta Kanadassa http://youradchoices. ca/ tai European Interactive Digital Advertising Alliancen kautta Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/, tai kieltäytyä mobiililaitteen asetuksista.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietokäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

AdRoll-uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Semantic Sugar, Inc.

Voit poistaa AdRoll-uudelleenmarkkinoinnin käytöstä käymällä tällä AdRoll Advertising Preferences -sivulla: http://info. evidon. Com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Lisätietoja AdRoll-tietosuojakäytännöistä on AdRoll-tietokäytännön verkkosivulla: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

AppNexus-uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa AppNexus Inc.

Voit poistaa AppNexus-uudelleenmarkkinoinnin käytöstä käymällä Tietosuoja- ja AppNexus-alusta -verkkosivustolla: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Lisätietoja AppNexuksen tietosuojakäytännöistä on AppNexus-alustan tietosuojakäytännön verkkosivulla: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Teemme ilmoituksen sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan ”voimaantulopäivän”.

Suosittelemme tarkastamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: dataprotection@itcorporate. com

Vierailemalla seuraavalla sivulla sivustollamme: https://fintechcorporate.fi/ContactUs

Puhelimitse: +44 (0) 1932 564999

Postitse: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Tietoa meistä

Voit lisätä omaa sisältöäsi teknologiaresurssien kokoelmaamme verkossa, napsauttamalla tästä. . .

Euroopan johtoryhmä

Gerry Rhoades-Brown

Managing Director

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

International Account Director

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

VP Sales DACH

christian.hoelscher@headleymedia.com

Maddie Penfold

Accout Director

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Senior Account Manager

laura.harwood@headleymedia.com

Will Pownall

Account Manager

will.pownall@headleymedia.com