ADP
flow-image

ADP Global Payroll -palvelun Total Economic Impact™

Tämän resurssin on julkaissut ADP

Palkanlaskenta on keskeinen toiminto kaikissa organisaatioissa, mutta suurissa kansainvälisissä toiminnoissa prosessi on muuttunut yhä monimutkaisemmaksi. Se edellyttää organisaatioilta pysymistä muuttuvien säännösten ja paikallisen lainsäädännön mukana, erilaisten henkilöstöhallinnon alustojen hallintaa ja sen varmistamista, että palkat käsitellään oikein ja ajallaan.ADP tilasi Forrester Consultingin toteuttamaan Total Economic Impact™ (TEI) -tutkimuksen tarkastelemaan potentiaalista sijoitetun pääoman tuottoa (ROI), jonka yritykset voivat saavuttaa ottamalla käyttöön ADP Global Payroll -palvelun. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tarjota lukijoille puitteet arvioida ADP Global Payrollin mahdollisia taloudellisia vaikutuksia omille organisaatioilleen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Valmistava teollisuus, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Vakuutus, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Työntekijät, Työhönotto, Ympäristö, Kirjanpito