Board
flow-image

Talous- ja rahoitusjohtajat: Digitaalisen johtokunnan arkkitehdit

Tämän resurssin on julkaissut Board

Kun tietopohjaiset havainnot aiheuttavat mullistuksen johtokunnassa, mitä tämä merkitsee talous- ja rahoitusjohtajan kannalta ja roolin muuttumiseksi strategiseksi merkittäväksi?Digitaalinen johtokunta, joka tarjoaa arvokasta reaaliaikaista tietoa ja analyysejä, on avainasemassa, jotta talous- ja rahoitusjohtajasta tulee strateginen liikekumppani.Johtokunnan yhtenäinen alusta antaa rahoitusalan ammattilaisille mahdollisuuden luoda helposti suunnitelmia, budjetteja ja ennusteita, raportoida suorituskyvystä ja kannattavuudesta, toteuttaa simulaatioita ja skenaarioanalyysejä, pitää yllä sisäistä valvontaa päättämis- ja vakauttamistoimissa sekä ilmoittaa ja julkistaa lakisääteisiä tilinpäätöskertomuksia.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloudellinen turvallisuus, Rahoitusteknologia, Tietoturvaratkaisut, Riskienhallinta, Kirjanpito-ohjelmistot, Teknologian turvallisuus, Pilvisuojaus, Teknologiatrendit, Rahoitus ja ostovelat, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Budjetointi, Ennustaminen