Box
flow-image

Laatikko ja ECM: Tärkeimmät integroinnit, jotka ajavat digitaalista muutosta

Tämän resurssin on julkaissut Box

Laatikko ja ECM: Tärkeimmät integroinnit, jotka ajavat digitaalista muutostaVanhat ECM-ratkaisut eivät yksinkertaisesti voi pysyä ajan tasalla. Työnteko on liikkuvampaa, yhteistyökykyisempaa ja ketterämpää. Liiketoimintaprosessien on oltava älykkäitä. Asiakkaiden odotukset eivät koskaan lakkaa kasvamasta. Onneksi pilvipohjaiset ECM-ratkaisut ovat vastaamassa haasteeseen. Uusi e-kirja, Box ja ECM: Tärkeimmät integraatiot, jotka edistävät digitaalista muutosta, kertovat kuinka Cloud Content Management tarjoaa perinteisen ECM-järjestelmän turvallisen käytettävyyden, liikkuvuuden ja käyttäjäystävällisen kokemuksen, jota asiakkaat ja käyttäjät odottavat nykyään. Lataa e-kirja nyt, niin saat lisätietoja: Miten Cloud Content Management maksimoi sisältön koko arvon elinkaarensa aikana. Miten Box-integrointi parhaiden toimittajien kanssa voi auttaa nykyaikaistamaan yrityksen sisällönhallintastrategiaa. Kuinka Box-integraatiot yhdistävät neljä keskeistä ECM-prosessia sisällön digitaalisesta kaappaamisesta tekoälyn käyttöön ja havaintojen poimimiseen Lataa nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Työntekijät, Koulutus, Työpaikka, Ympäristö, Kirjanpito, Asiakkuudenhallinta (CRM), Yrityksen resurssisuunnittelu