Concur
flow-image

Matka-, kulu- ja laskutuskulujen yhdistäminen

Tämän resurssin on julkaissut Concur

Miten yrityksessäsi nykyään hoidetaan matka-, edustuskulu- ja laskutusprosessit? Saatko kokonaisvaltaisen näkymän näistä kuluista? Kysyimme 500:lta brittiläiseltä talousjohtajalta kaiken kokoisista yrityksistä heidän henkilöstökulujensa hallintakäytännöistä. Tutkimus paljasti, että edelleen on olemassa useita huolestuttavia aukkoja joistakin prosessiparannuksista huolimatta.Tässä raportissa tutustumme kulujenhallinnan tutkimustuloksiin matka-, edustuskulu- ja laskutusprosessien osalta. Annamme myös suosituksia siihen, miten yrityksissä voidaan vähentää riskejä, pysyä mukana kehityksessä ja viimekädessä hyödyntää yhdistetyn kulujenhallinnan edut.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Rahoitusteknologia, Kirjanpito-ohjelmistot, Rahoituspalvelut, Annuiteetit, Liikepankkitoiminta, Yrityslainat, Vakuutus, Eläkkeet ja eläke, Arvopaperit ja sijoitukset, Rahoitus ja ostovelat, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Budjetointi, Ennustaminen