Concur
flow-image

Matka- ja edustuskulujen hallinta Säästöjä paremman teknologian ansiosta

Tämän resurssin on julkaissut Concur

Matka- ja edustuskuluratkaisuista on saatava mitattavissa olevia parannuksia. Oikeiden työkalujen avulla kuka tahansa voi hallita matka- ja edustuskulujaan, ja lisätä näkyvyyttä, noudattaa säädöstenmukaisuutta ja saada kustannussäästöjä.Integroitu, kattava matka- ja edustuskuluratkaisu, joka poistaa erilliset järjestelmät, tarjoaa merkittäviä etuja yrityksille ja liikematkustajille. Aberdeen suosittelee, että yritysjohto seuraa matka- ja edustuskuluteknologioiden käyttöönottoa. Lue tämä e-kirja ja selvitä, miksi.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Rahoitusteknologia, Kirjanpito-ohjelmistot, Rahoituspalvelut, Annuiteetit, Liikepankkitoiminta, Yrityslainat, Vakuutus, Eläkkeet ja eläke, Arvopaperit ja sijoitukset, Rahoitus ja ostovelat, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Budjetointi, Ennustaminen