DocuSign
flow-image

Sähköisen allekirjoituksen tila

Tämän resurssin on julkaissut DocuSign

Nykypäivän organisaatiot eivät voi enää odottaa digitaalisen muutoksen toteutumista. Ei ole enää vain helppoa korvata vanhentuneita manuaalisia vaiheita työnkulussa, sitä vaaditaan liiketoiminnan jatkamiseksi. Sitä varten nykyaikaiset innovaattorit laajentavat sähköisen allekirjoituksen käyttöä varmistaakseen, että liiketoimintaa voidaan tehdä melkein mistä tahansa milloin tahansa.Tässä raportissa DocuSign tutkii tapaa, jolla sähköinen allekirjoitus auttaa nykypäivän yrityksiä sopeutumaan nykyaikaisen liiketoimintaympäristön uusiin haasteisiin. Näet, kuinka ominaisuuksia, kuten joukkolähetys, henkilöllisyyden vahvistaminen ja notaarin etäkäyttö, käytetään entistä enemmän, jotta pysytään ajan tasalla päivän kiireellisimmistä liiketoiminnan haasteista. Luet myös tarinoita johtavilta yrityksiltä, jotka ovat jo käyttäneet sähköistä allekirjoitusta tämän päivän suurimpien haasteiden ratkaisemiseen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietoturvaratkaisut, Teknologiatrendit, Tekniset ratkaisut, Verkot ja viestintä, IT-tuotteet ja arvostelut, IT-palvelut, IT-suunnittelu ja -hallinta, Yrityksen resurssisuunnittelu, Massadata