FinancialForce
flow-image

Kattava opas pilvipalveluihin

Tämän resurssin on julkaissut FinancialForce

Kirjanpito-ohjelmistoja on käytetty jo vuosikymmeniä. Toimintoalueilla, kuten ostoreskontran, myyntisaamisten, käyttöomaisuustilien ja pääkirjan laskentatoimessa on käytetty automatisoituja taloushallinnon ohjelmistoja, jotka ovat parantaneet merkittävästi toimintojen tuottavuutta ja kehittäneet organisaatioiden keskeisten resursseja hallintaa.Nykyään uusimmat taloushallinnon ratkaisut perustuvat pilviteknologiaan ja lukuisiin toisiaan täydentäviin teknologioihin, joita pilvitekniikka-alustat mahdollistavat ja tehostavat. Hae lisätietoja lataamalla nyt! 

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus