Fujitsu
flow-image

Hauraasta joustavaksi - sopeutuva organisaatio kestää epävarmuutta

Tämän resurssin on julkaissut Fujitsu

Organisaatiot eri puolilla maailmaa yrittävät pysyä nopean muutoksen tahdissa omalla toimialallaan. Monissa tapauksissa kilpailun, taloudellisten ja sosiaalisten häiriöiden yhdistelmä uhkaa markkina-asemia ja olemassaoloa.Jos tämä muutos on ainoa vakio, sopeutumiskyvyn on tuettava ”uutta normaalia”, joka on otettava huomioon, jos aikoo kasvaa ja menestyä tulevaisuudessa.Kaksi kolmasosaa yritysjohtajista yrittää saada mukautumisetua luopumalla muutosstrategiastaan. Kansainvälisessä "Fragile to agile" -tutkimuksessa tutkitut organisaatiot pyrkivät varmistamaan organisaationsa tulevaisuuden ketteryyden, nopeuden ja innovaatioiden avulla. 64 % heistä rakentaa uudelleen muutosstrategiansa varmistaakseen, että ne ovat merkityksellisiä, kilpailukykyisiä ja valmiita reagoimaan hyvin häiriöalttiissa maailmassa.Lataa raportti ja selvitä, kuinka voi pysyä vauhdissa mukana mukautuvana organisaationa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Rahoituspalvelut, Työntekijät, Koulutus, Tekniset ratkaisut