MarkLogic
flow-image

Data strategisena kasvuvoimavarana vuonna 2021

Tämän resurssin on julkaissut MarkLogic

Vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä WBR Insights haastatteli 100 tietohallintojohtajaa ja vastaavaa osto- ja myyntipuolen yrityksiltä eri puolilla Eurooppaa selvittääkseen haasteista, joita he kohtaavat vuonna 2021 COVID-19-pandemian vaikutuksesta sekä innovatiivisia ratkaisuja, joita he ottavat käyttöön.Vuoden 2008 kriisin taloudellisten vaikutusten vuoksi COVID-19 nopeuttaa nyt digitaalista käyttöönottoa. Pandemia on toiminut happotestinä yritysten digitaalisen infrastruktuurin kestävyyden kannalta. Tässä raportissa käsitellään sitä, mitä häiriöitä pääomamarkkinat ja rahoitusalan yritykset ovat kohdanneet useista eri suunnista, kuten sääntelyn lisääntyminen ja markkinoita vaivaava epävakaus. Se antaa selkeän viestin siitä, että yrityksillä on turvallisten, tarkkojen, oikea-aikaisten, täydellisten ja johdonmukaisten tietojoukkojen tarve suurempi kuin koskaan aikaisemmin.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tilintarkastukset, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Riskienhallinta, Rahoituspalvelut, Vakuutus, Tuotto, Ympäristö, Massadata

Muita resursseja MarkLogic