NetSuite
flow-image

Taloushallinnon tulevaisuus on talous- ja rahoitusjohtajan käsissä

Tämän resurssin on julkaissut NetSuite

Nykyaikaisen talousjohtajan on pysyttävä muutoksen tahdissa – hänet tunnetaan myös ”strategisena liikekumppanina” – samalla kun hän hoitaa ydinvastuut. Joskus on kuitenkin vaikea ryhtyä strategiseksi liikekumppaniksi ja samalla suorittaa kaikki muut tehtävät.Talousjohtajat voivat selviytyä luomalla joustavan infrastruktuurin, joka reagoi jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön. He tarvitsevat alustan, joka ei tingi skaalautuvuuden ja hallinnan välillä. Hallinnointi-, riski- ja säädöstenmukaisuusprosessit (GRC) ja -toiminnot on sisällytettävä keskeiseen toiminnanohjausjärjestelmään, IT-infrastruktuuriin ja organisaatiokulttuuriin. Tehokas GRC kehittyy vaatimusten mukaisesti.Lue lisää lataamalla nyt!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tilinpäätös, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Tuotto, Ennustaminen, Ympäristö, Kirjanpito, Tuottojen tunnistaminen

Muita resursseja NetSuite