Qlik®
flow-image

Opas nykyaikaiseen tietoanalyysiin: 7 tapaa nopeuttaa liiketoimintahavaintoja

Tämän resurssin on julkaissut Qlik®

Onko omalla organisaatiollasi tämän päivän ja huomisen haasteiden edessä data-analytiikkatyökaluja, joita se tarvitsee, jotta ihmiset voivat tehdä oikeat havainnot? Kuinka voit auttaa heitä tekemään parhaat mahdolliset päätökset ja saamaan siitä kilpailuetua?Olitpa yritystietojohtaja, liiketoiminta-analyytikko, IT-päällikkö tai uusi tietojen parissa työskentelevä, Qlik-tietoanalytiikkaratkaisut auttavat toimimaan fiksummin Lukemalla 7 tapaa nopeuttaa liiketoimintahavaintoja e-kirjan voit selvittää miksi se on niin tärkeää: Tarjoa oikeat tiedot oikeaan aikaan, Anna ihmisillä parhaat yritystietotyökalut, joilla he voivat ymmärtää tietojaan, Rakenna datavetoinen kulttuuri ja tee tietolukutaitoa koskevia aloitteita.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Tuotto, Työntekijät, Koulutus, Ympäristö