Sage
flow-image

Pysy ajan tasalla toiminnanohjausjärjestelmistä: Pilvipalveluun siirtymistä koskevat vakavat näkökohdat

Tämän resurssin on julkaissut Sage

Yrityksiin kohdistuu jatkuvasti paineita nopeuttaa prosessejaan, jotta ne pysyisivät mukana kasvavan liiketoiminnan vauhdissa. Teknologian kehityksestä jälkeen jääminen on epäedullinen paikka olla, varsinkin kun uudet teknologiat yleistyvät. Pilviteknologia on tästä erinomainen esimerkki, ja kuten Aberdeenin tutkimus on osoittanut, toiminnanohjausjärjestelmien toimitilalisenssit vaihtuvat yhä useammin pilvipohjaisiin ratkaisuihin.Ennen teknologian muuttamista yritysten on kuitenkin otettava huomioon huolenaiheet ja jokaisen yrityksen on arvioitava asemaansa ja strategiaansa oman ympäristönsä perusteella. Herää perusteltuja kysymyksiä siitä, miten nykyisen organisaation tulisi olla ja mikä on paras tapa saavuttaa tämä tavoite. Kaikki eivät kannata ajatusta siitä, että pitäisi olla ensimmäinen uuden teknologian käyttöönottaja. Pitäisikö yritysten pakottaa organisaatioon teknologiamuutoksia, vaikka käyttöönotot olisivat ristiriidassa asetettujen prioriteettien kanssa? Tarvitaanko koulutusta, jotta voidaan varmistaa organisatoriset valmiudet erityisesti suurissa muutoksissa? Onko tarpeen arvioida perusteellisesti toiminnanohjausjärjestelmän mukauttamisen uusin versio, jotta voidaan varmistaa, että ongelmia ei ole, mikä saattaa viivästyttää käyttöönottoa? Onko hybridilähestymistapa varteenotettava vaihtoehto?Lue lisää lataamalla nyt!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvitekniikka, Valmistava teollisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Koulutus, Ympäristö, Yrityksen resurssisuunnittelu