ServiceNow
flow-image

Creator Workflows viiteopas

Tämän resurssin on julkaissut ServiceNow

Esittely Now Platfom -alustan tärkeimmistä vähäisen koodin ominaisuuksista ja toiminnoista.Now Platform -alustan käyttäminen vähäisen koodin sovellusten kehittämiseen. Luo uusia työnkulkusovelluksia nopeasti samalla kun hallitset mittakaavaa. Now Platform® on suunniteltu tukemaan nykyaikaisimpia ja ketterämpiä sovelluskehitysmenetelmiä, ja se tarjoaa yhden ympäristön kehittäjille – minkä tahansa kokemuksen omaaville tai taitotasolla oleville – rakentaa ja tehdä yhteistyötä muuntavien sovelluskokemusten tuottamiseksi. Alustan avulla voi digitalisoida ja automatisoida osastojen ja yritysten välisiä työnkulkuja, luoda mobiilikeskeisiä sovelluksia, virtaviivaistaa työtä tekoälypohjaisten kokemusten avulla sekä mitata ja optimoida liiketoimintaprosesseja samalla kun vähennetään riskejä. Kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot käyttävät Now Platformia laajaan valikoimaan luokkansa parhaita, valmiita IT-, työntekijöiden ja asiakkaiden työnkulkusovelluksia. Kun ominaisuuksien ja toimintojen vaatimukset ylittävät valmiit ominaisuudet, ja kun huomataan aivan uusia tarpeita mukautettuja työnkulkuja varten, Now Platform tarjoaa Creator Workflows -sovelluskehitysalustan, markkinoiden johtavan matalan koodin alustan. Se on vahvistettu Gartnerin Magic Quadrant ja Forrester Wave™ -tutkimusraporteissa matalan koodin alustoista.Lue lisätietoja nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Asiakirjojen hallinta, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Tietoturvaratkaisut, Työntekijät, Ympäristö, Asiakkuudenhallinta (CRM)