ServiceNow
flow-image

Oppiminen vähäisen koodin pelikirjasta

Tämän resurssin on julkaissut ServiceNow

Vähäisen koodin alustojen käyttö on lähellä käännekohtaa, ja lähes puolet yrityksistä eri puolilla maailmaa on ottanut sen käyttöön jollain tavalla. Neljässä kymmenestä suuressa yrityksestä on meneillään prosessien automaatiohankkeita, joiden tavoitteena on parantaa työnkulkuja, lisätä innovaatioita ja alentaa kustannuksia – ongelmia, joita käytännössä kaikki vähäisen koodin projektit on suunniteltu ratkaisemaan., Vähäisen koodin käyttäjät sanovat pystyvänsä kehittämään sovelluksia yli 2,5 kertaa nopeammin kuin käyttämällä tavallisia IT-kehitysprosesseja, mikä osoittaa, kuinka teknologia tehostaa sekä yksin työskenteleviä IT-henkilöitä että liiketoimintaryhmien kanssa työskenteleviä., Vähäisen koodin alustoja käyttäneistä 80 % sanoo olevansa erinomaisia asiakkaiden tarpeiden täyttämisessä, vaikka skeptikot eivät ole siitä vakuuttuneita, ja työntekijöiden muutosvastarinta on kompastuskivi., Yli puolessa suurista yrityksistä IT kannustaa ”kansalaiskehittäjiä”, mikä antaa yrityspuolelle mahdollisuuden käyttää vähäisen koodin alustoja ottaakseen vastuun innovatiivisia ja liiketoimintakriittisiä prosesseja muuttavien sovellusten kehittämiseksi., Tapauksista 58 %:ssa IT tarjoaa ohjeita työkaluista ja alustoista, joita kansalaiskehittäjät voivat käyttää. Paras menestys syntyy, kun IT luo suojakaiteet ja tekee yhteistyötä liiketoiminnan kanssa yhteisessä kehitystyössä. Lue lisätietoja nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvitekniikka, Valmistava teollisuus, Tilintarkastukset, Toiminnanohjaus (ERP), Rahoituspalvelut, Työntekijät, Työhönotto, Työpaikka