UKG
flow-image

Hymyt ja irvistykset vähittäiskaupassa: Tulopotentiaalin vapauttaminen data-analytiikan avulla

Tämän resurssin on julkaissut UKG

Vähittäiskauppiaille data-analytiikan käyttö työvoimaresurssien mukauttamiseksi asiakkaiden kysyntään voi vaikuttaa merkittävästi myyntituloihin ja kannattavuuteen. Analyytiikkatyökalut ovat nopeasti siirtyneet tukitoimintojen numeronmurskaajista vähittäiskaupan toimintojen johtajiksi etulinjassa. Nykyaikaisen monikanavaisen vähittäiskaupan nopeassa ja monimutkaisessa maailmassa analytiikkatyökalut voivat tarjota objektiivista näyttöä, jota tarvitaan toiminnan parantamiseen liittyvien päätösten tekemiseen nopeasti ja tarkasti. Kääntämällä suuria määriä epäkommunikaatiivista ja käsittelemätöntä raakadataa nopeasti ja helposti visualisoinneiksi, johtajat voivat ryhtyä tarvittaviin toimiin ongelmien ratkaisemiseksi ja jatkuvan kehityksen edistämiseksi.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Rahoitusteknologia, Kirjanpito-ohjelmistot, Rahoitus ja ostovelat, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Budjetointi, Ennustaminen