UKG
flow-image

Työnteon uusi tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut UKG

Organisaatioiden on otettava huomioon datatavetoinen henkilöstömuutos, jotta vuoden 2020 haasteisiin voitaisiin vastata niin, että ne vahvistuisivat työnteon uudessa tulevaisuudessa. Tutkimuksen ja johtavien yritysten kanssa solmittujen kumppanuuksien kautta on selvää, että menestyäkseen tulevaisuudessa organisaatioiden on keskityttävä neljään tärkeään osa-alueeseen: SUOJAUS – lisää joustavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta, OPTIMOINTI – kustannukset, tuottavuus ja suorituskyky, VAATIMUSTENMUKAISUUS – voimassa olevien ja valmistelussa olevan lainsäädännön ja sääntöjen noudattaminen, VIESTINTÄ – luottamuksen, avoimuuden ja sitoutumisen lisääminen työntekijöiden kanssa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Palkanlaskenta, Tuotto, Ennustaminen, Työntekijät, Koulutus, Työpaikka, Ympäristö