UNIT 4
flow-image

2021 Asiantuntijapalveluiden kypsyysasteen vertailu

Tämän resurssin on julkaissut UNIT 4

Service Performance Insight (SPI), LLC on on maailmanlaajuinen tutkimus-, konsultointi- ja koulutusorganisaatio, joka on sitoutunut auttamaan asiantuntijapalveluiden organisaatioita (PSO) parantamaan tuottavuutta ja voittoa merkittävästi. Vuonna 2007 SPI kehitti PS-maturiteettimallin strategiseksi suunnittelu- ja hallintamalliksi. Se on tällä hetkellä alan johtava suorituskyvyn kehittämistyökalu, jota yli 35 000 palvelu- ja projektipainotteista organisaatiota käyttää erinomaisen palvelun kehittämiseksi.PS Maturity -mallin ydinajatuksena on, että julkiset palvelut saavuttavat menestystä viiden palvelun suorituskyvyn pilarin optimoinnin avulla: Johtajuus, Asiakassuhteet, Osaajat (aiemmin Inhimillisen pääoman yhdenmukaistaminen), Palvelun suorittaminen, Rahoitus ja toiminnot Service Performance Insight tarjoaa tietoon perustuvan ja toimivan kolmannen osapuolen näkökulman asiakkaille ja alan yleisöille. Markkinatutkimuksemme ja raportointimme muodostavat kontekstin, jossa teknologiapohjaisten ratkaisujen ostajat ja myyjät maksimoivat ratkaisujen kehittämisen, valinnan, käyttöönoton ja käytön tehokkuuden.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, Projektinhallinta, Tilinpäätös, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi, Teknologiatrendit, Vakuutus, Palkanlaskenta, Tuotto, Kulut, Budjetointi, Ennustaminen, Työntekijät, Koulutus, Työhönotto, Urat, Kokoukset, Työpaikka, Ympäristö, Kirjanpito, Tuottojen tunnistaminen, Verot, Asiakkuudenhallinta (CRM), IT-palvelut, Yrityksen resurssisuunnittelu