UNIT 4
flow-image

Asiantuntijapalveluiden uusi tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut UNIT 4

Mitä asiantuntijapalveluorganisaatiot voivat ja mitä niiden pitäisi tehdä nyt siirtyäkseen uuteen tulevaisuuteen COVID-19:n jälkeen? Tässä raportissa tarkastellaan kysymystä yksityiskohtaisesti ja selvitetään, kuinka asiantuntijapalveluyritykset voivat kehittyä kevyemmiksi, terveellisemmiksi ja innovatiivisemmiksi ollakseen valmiita kasvuun vuonna 2021 ja sen jälkeen.Raportissa tarkastellaan asiantuntijapalvelualan keskeisiä muutosaiheita teknologiasta ja osaajien hallinnasta budjetointiin ja tärkeisiin uusiin liiketoimintamalleihin, hahmotellaan kasvutrendejä ja ehdotetaan strategioita menestymiseen pandemian jälkeisessä taloudessa.Lue lisätietoja nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Projektinhallinta, Toiminnanohjaus (ERP), Tuotto, Budjetointi, Työntekijät, Koulutus, Työhönotto, Kokoukset, Työpaikka, Ympäristö, Kirjanpito