webexpenses
flow-image

Maailmanlaajuinen ongelma: Kulupetosten muuttuva luonne

Tämän resurssin on julkaissut webexpenses

Mitä enemmän tietoa riskeistä on, sitä paremmin niitä voidaan käsitellä.Ongelmaa arvioimalla voidaan kehittää tehokkaita strategioita uhkien lieventämiseksi ja vaarojen poistamiseksi. Se tarkoittaa, että suurimmat yritykselle aiheutuvat riskit ovat niillä aloilla, joista on vähiten tietoa.Sen vuoksi henkilöstön kulupetokset muodostavat maailmanlaajuisen haasteen yrityksille.On arvioitu, että tyypillinen yritys menettää viisi prosenttia vuosittaisista tuloistaan petoksien vuoksi, mikä merkitsee maailmanlaajuisesti 2,9 biljoonan dollarin tappioita vuosittain. Certified Fraud Examiners -yhdistyksen mukaan pääasiallisia syitä ovat palkanmaksupetokset, mukaan lukien henkilöstökulut.Saat lisätietoja lataamalla tämän raportin nyt! 

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietoturvaratkaisut, Teknologiatrendit, Rahoituspalvelut, Annuiteetit, Liikepankkitoiminta, Yrityslainat, Vakuutus, Eläkkeet ja eläke, Arvopaperit ja sijoitukset, Tekniset ratkaisut, Verkot ja viestintä, IT-tuotteet ja arvostelut, IT-palvelut, IT-suunnittelu ja -hallinta, Yrityksen resurssisuunnittelu, Massadata