Zscaler
flow-image

Tietohallintojohtajan opas turvallisen digitaalisen muunnoksen nopeuttamiseen

Tämän resurssin on julkaissut Zscaler

Muutos pilvipalveluihin on välttämätöntä ja tietohallintojohtajiin kohdistuu paineita varmistaa, että yritys pystyy hyötymään siitä. Aloitteet, kuten Office 365, SD-WAN ja Zero Trust, voivat muuttaa liiketoimintaa, mutta vain, jos yritys tekee muutoksen turvallisesti. Saat lisätietoja lataamalla tämä oppaan: Miksi vanha verkkoarkkitehtuuri ei sovellu muutokseen pilvipalveluihin., Mitä turvallisuushaasteita tulee ottaa huomioon muutoksessa., Kuinka IT-organisaatio voi omaksua Office 365-, SD-WAN- ja Zero Trust -aloitteet ja vähentää samalla liiketoimintariskiä., Miten voidaan varmistaa, että muutosaloite täyttää lupaukset suorituskyvystä, kustannusten vähentämisestä ja yksinkertaisuudesta..

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Taloudellinen turvallisuus, Rahoitusteknologia, Tietoturvaratkaisut, Riskienhallinta, Kirjanpito-ohjelmistot, Teknologian turvallisuus, Pilvisuojaus, Teknologiatrendit