Zscaler
flow-image

Zscaler Private Access vaihtoehtona VPN:lle

Tämän resurssin on julkaissut Zscaler

Lähes 30 vuoden ajan yritykset ovat luottaneet VPN-etäyhteyksiin yhdistääkseen etäkäyttäjät sisäiseen lähiverkkoon. Käyttäjien työskentelytapa on kuitenkin muuttunut. He voivat nyt käyttää pilveä yhteyden muodostamiseen mihin tahansa sovellukseen ja laitteesta riippumatta, ilman VPN-yhteyttä.Elämme nyt pilven ja liikkuvuuden maailmassa, mutta monet organisaatiot yrittävät edelleen tarjota suojattua etäkäyttöä sovelluksiin käyttämällä verkkoturvaratkaisuja, kuten VPN-yhteyttä. On aika omaksua nykyaikainen, skaalautuva lähestymistapa, joka mahdollistaa yksityisten sovellusten turvallisen etäkäytön pilvipalvelussa ja datakeskuksessa.Tämä ratkaisuesitys selvittää, miksi on aika harkita vaihtoehtoa VPN-etäyhteydelle.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi, Pilvisuojaus, Työntekijät, Ympäristö