Zscaler
flow-image

4 sudenkuoppaa, jotka tulee välttää Office 365:n käyttöönotossa

Tämän resurssin on julkaissut Zscaler

Ei voi kiistää, että Office 365 on todella hyödyllinen. Se on tärkeä osa Microsoftin Intelligent Cloud -strategiaa. Se on käyttäjäpohjaltaan suuri. Ja se vaikuttaa merkittävästi verkkoon. Täysin käyttöönotettuna Office 365:stä tulee nopeasti suurin kaistanleveyden kuluttaja ja palomuurien kauhu.Office 365 on erilainen kuin mikään muu SaaS-sovellus, ja huolellisesta suunnittelusta huolimatta on reilua sanoa, että käyttöönotto ei aina suju ilman ongelmia. Tämä tekninen paperi, johon on koottu yhteenveto yleisimmistä sudenkuopista, joita yritykset tekevät ennen käyttöönottoa, ja mitä voi tehdä niiden välttämiseksi, auttaa tiellä menestykseen.Saat lisätietoja lataamalla teknisen paperin nyt. 

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Taloushallinto ja kirjanpito, Pilvitekniikka, Palkanlaskenta ja henkilöstöohjelmistot, Pienyritysten kirjanpito-ohjelmisto, Toimitusketjun hallinta, Valmistava teollisuus, iXBRL, Asiakirjojen hallinta, Projektinhallinta, Tilintarkastukset, Tilinpäätös, Sarbanes Oxley -vaatimustenmukaisuus, Toiminnanohjaus (ERP), Pilvi-ERP, Pilvi